Onze aanraders als je heerlijk wilt tafelen in Heemskerk en directe omgeving

Eten en drinken

Binnen je eigen bubble er toch even lekker tussen uit 

Onze persoonlijke favorieten

Loved by John en Sandra

Deze eetgelegenheden zijn allemaal te vinden in Heemskerk, Castricum of Beverwijk. Het zijn onze persoonlijke favorieten, we hebben er vaak gegeten en zijn altijd weer enthousiast. Allemaal makkelijk te bereiken met de fiets of auto uiteraard. 

 Er zijn meer restaurantjes en terrasjes in Heemskerk en omgeving. Dat ze er niet op staan wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet goed zijn. Misschien zijn wij te weinig uit eten geweest. In ieder geval maken ze geen deel uit van onze persoonlijke favorieten en over smaak valt niet te twisten:-).

Meesters&Juffen

Meesters & Juffen zit op de kerkweg in Heemskerk. Hier zitten wij het vaakst. Lekkere soepen en goede salades. Ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en goede biertjes van de tap.

Blond Lunch&Diner

Blond zit letterlijk om de hoek van de Glamping en het is prima vertoeven op het terras in het zonnetje. Goede visschotel als voorgerecht

 

La Cubanita

Tapas eten doe je in Beverwijk bij La Cubanita aan de Velserweg. Veel gevarieerde hapjes voor een vaste prijs. Niks mis mee. 

Bij de buurvrouw

Dit steakhouse ligt dichtbij het treinstation van Castricum. Ze hebben een grote kaart met veel keuze en restaurant voor de grote eter. Je moet wel ver van tevoren reserveren. 

Brasserie 38

Brasserie 38 ligt in Heemskerk naast Meesters en Juffen en heeft een luxere kaart met aparte gerechten. Hier gaan wij naar toe als we echt wat te vieren hebben en wat luxer uit eten willen. 

Restaurant Bleij

Op de Kerkweg 217 en niet ver lopen van onze glamping zit restaurant Bleij. Ze hebben een goede prijskwaliteit verhouding en veel faciliteiten voor kinderen. De kinderen kunnen zichzelf vermaken terwijl de ouders er even lekker tussenuit  zijn.  

Contact