Bekende evenementen in de buurt van Glamping Heemskerkduin

Evenementen

Binnen je eigen bubble er toch even lekker tussen uit 

Evenementen in de buurt

In de omgeving van Glamping Heemskerkerduin zijn een aantal evenementen. Met onder meer de Heemskerkse feestweek met de paardenkoers/korte baan draverij op de eerste donderdag in september. Verder is daar de Zwarte Mark/De Bazaar in Beverwijk het gehele jaar door. In het recreatiegebied Spaarnwoude (15 km en ongeveer 15 minuten rijden) worden een aantal landelijk bekende festivals gehouden met onder meer Dance Valley in augustus. 

In het eerste weekeinde van september is er natuurlijk de formule 1 race van Nederland op Circuit Park Zandvoort. Gaat Max in 2024 voor 3 maal winst op één rij? We hopen op uiteraard weer zo’n groot feest.  Zandvoort is maar 26 km van Glamping Heemskerkerduin. Je doet een paar fietsen op de fietsdrager, gaat met de auto naar Driehuis of Santpoort en de laatste paar kilometer fiets je vervolgens heel relaxed naar het circuit. 

Circuit Zandvoort

Op circuitpark Zandvoort is het gehele jaar door van alles te beleven maar uiteraard kijkt men het meeste uit naar weer een zo’n feest met Max als winnaar en inmiddels 3-voudig wereldkampioen. Daar moet je bij zijn. 

Festivals Spaarnwoude

Het festival terrein van Spaarnwoude is bekend om Dance Valley en Dutch Valley en deze staan vooralsnog gepland op respectievelijk zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2024. Zie  Festivals in Spaarnwoude 2024 – Overzicht van alle festivals (festivalfans.nl) voor meer informatie

Feestweek Heemskerk

De paardenkoers van Heemskerk is fameus  en vindt plaats op de eerste donderdag van september. Je kunt dan over de hoofden lopen en gezelligheid is troef. 

De Zwarte Markt/De Bazaar

De Zwarte Markt in Beverwijk heet al enige tijd de Bazaar maar is natuurlijk bekend geworden als de Zwarte Markt. De Bazaar is gegarandeerd een leuk uitje. 

Contact