Onze aanraders als je heerlijk wilt tafelen in Heemskerk en directe omgeving

Eten en drinken

Binnen je eigen bubble er toch even lekker tussen uit 

Onze persoonlijke favorieten

Loved by John en Sandra

Deze (eet)gelegenheden zijn allemaal te vinden in Heemskerk of Beverwijk. Het zijn onze persoonlijke favorieten, we hebben er vaak gegeten en zijn altijd weer enthousiast. Allemaal makkelijk te bereiken met de fiets of auto uiteraard. 

 Er zijn meer restaurantjes en terrasjes in Heemskerk en omgeving. Dat ze er niet op staan wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet goed zijn. Misschien zijn wij te weinig uit eten geweest. In ieder geval maken ze geen deel uit van onze persoonlijke favorieten en over smaak valt niet te twisten:-).

Meesters&Juffen

Meesters & Juffen zit op de kerkweg in Heemskerk. Hier zitten wij het vaakst. Lekkere soepen en goede salades. Ze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en goede biertjes van de tap.

Blond Lunch&Diner

Blond zit letterlijk om de hoek van de Glamping en het is prima vertoeven op het terras in het zonnetje. Goede visschotel als voorgerecht

 

Paviljoen De Vrijheit

Dit strandpaviljoen op strand Heemskerk is 7 dagen per week geopend met iedere dag een ander uitzicht. Mede door de weekspecials hebben zijn een gevarieerd aanbod. Heerlijk bijkomen na een fietstocht of lange wandeling door het duin!

De keuken is geopend van 10:30 uur tot 20:00 uur. Zie menukaart op Strandpaviljoen De Vrijheit – Eten en drinken

Gasterij de Kruisberg

Hier kunt u genieten van een ruime lunchkaart met warme en koude drankjes. Als het wat kouder is brandt de gezellige openhaard in de boerderij, erg gezellig.

Brafoer Heemskerk

Brafoer ligt in het centrum van Heemskerk op het Burgermeester Nielenplein met een mooie serre en uitkijk op de wekelijkse markt.  WIj raden hier de combinatie proeverij aan als je flinke trek hebt.  

Restaurant Bleij

Op de Kerkweg 217 en niet ver lopen van onze glamping zit restaurant Bleij. Ze hebben een goede prijskwaliteit verhouding en veel faciliteiten voor kinderen. De kinderen kunnen zichzelf vermaken terwijl de ouders er even lekker tussenuit  zijn.  

Contact