Kleinschalige glamping/luxe recreatie aan de kust/zee/het strand

Reviews & Gastenboek/Waarom wij?

Wat zijn de ervaringen van onze klanten en wat vinden ze  van ons? Zomaar een selectie uit de twee gastboeken die in de tenten liggen. Een link naar de reviews op Google en een filmpje op You Tube

“Jullie hebben een prachtig plekje gemaakt. Lekkere luxe tenten met heerlijke bedden douches en koffie.

Voor slecht weerdagen is er de schuur met vermaak voor alle leeftijden. Voor het mooie weer is het duingebied in combinatie met de bakfiets ideaal. Voor de onvermijdelijke ongemakjes staan jullie met een oplossing klaar. Wij hebben heerlijk dagen gehad . Bedankt voor de goede zorgen.”
René & Fransien + 3K ; (mei 2021)
“Wij hebben een heerlijke vakantieweek in jullie luxe tent gehad! Lekker luxe kamperen beviel prima! Jullie service was super en de kids hebben zich hier prima vermaakt met alles wat bij de tent hoort! Ideaal dat je op korte afstand van het strand zit hier. Echt een pluspunt! De tent is heel compleet , aan alles is gedacht! Bedankt voor ALLES!

PAUL & iNGE + 2K ; (jULi 2021)
“Wat een fantastisch plekje is dit. Heerlijk buiten zijn wat bij kamperen past, maar toch de luxe van lekker slapen, eigen sanitair en koken. Jullie gastvrijheid maakt dat we ons gelijk helemaal thuis voelen. Onze kinderen vinden het ook heerlijk hier. We hebben genoten van de zee, strand, duin, klimduin, de Kruisberg en de strandtenten. Fijn om met de bakfiets door het duin te racen om vervolgens voor de regen in de tent terug te zijn en met de charme van een tent toch spelletjes te spelen aan tafel. We komen zeker terug! Bedankt voor een heerlijke vakantie. "
THIJS & lOBKE + 2k; (mei 2021)
“Wat hebben jullie een prachtige plek gecreëerd! Hele fijne tent met alle comfort! De kinderen en wij hebben ons vermaakt en voelden ons al snel thuis! Jullie hebben er alles aan gedaan om het ons naar ons zin te maken , heel fijn!

Guus vond de vissen het leukst! Bedankt voor alle goede zorgen!!

Roland & Lara + 2K ; (jULi 2021)
“Helaas voor ons veel te kort, maar we willen zeker nog een keer terugkomen. Leuke omgeving die voor ons bekend is , doordat ik zelf jaren in Castricum gewoond heb en de omgeving wel een beetje ken.

Alle oude herinneringen komen weer boven en dat maakt mij blij. Kamperen in een luxe tent , ik vind het geweldig .
Waarom hebben ze dat niet eerder bedacht ? Jullie hebben het goed opgezet en voor de toekomst wens ik jullie veel succes met dit concept . "
fred & nicole ; (September 2021)
“Wat hebben we een fijne week gehad in het voor ons onbekende Noord-Holland. Ondanks wat wind en af en toe een buitje, waren de weergoden ons gunstige gestemd. De omgeving is heel mooi, gevarieerd en de Glamping is top! De tent keurig netjes en van alle gemakken voorzien. De kinderen hebben het speelgoed van thuis niet eens aangeraakt ....... dat zegt genoeg! Hoewel jullie pas 1 seizoen open zijn, hebben we gene tips of verbeterpunten. We zullen jullie van harte aanbeveling en als we weer naar Noord-Holland komen weten we jullie te vinden:-) Heel erg bedankt voor de mooie week en voor alle goede zorgen !
Dennis & Linda + 2k; (augustus 2021)

5/5

7 reviews in Google

“Wat ben ik supergastvrij ontvangen en wat attent en zorgzaam zijn jullie. Aan alles is gedacht en niks kwamen we tekort
Absoluut een aanrader voor anderen! 🙂 Ik ken Noord-Holland natuurlijk al een beetje en er is altijd genoeg te doen in de omgeving, zo hier ook. Wij hadden het strand, de kermis, het jaarlijkse circus en ballorig en allemaal binnen 10 minuten te bereiken Super !! Helaas moet ik 2 daagjes eerder vertrekken want mijn kleintje (1 jaar) is ziek :-(. Maar 1 ding Sandra, ik vond jou echt op en top gastvrouw en superlief. Complimenten!!! Veel succes in het volgend seizoen."
Zakena + 2K ; (september 2021)
“Wij mochten 3 nachten gebruik maken van jullie tenten. Dappere Efron wilde bovenin het stapelbed . Maar hij kwam hier op terug . Dus zus Jane werd verbannen uit haar onderbedje maar er stond een campingbedje klaar. Dus uiteindelijk lag iedereen lekker en veilig. We hebben ondanks het weer, wat we helaas er niet bij konden bestellen, 3 topdagen gehad vanwege jullie gastvrijheid. Super mooie tenten, waarin we super de luxe mochten kamperen. Aan alles is gedacht. Hartelijk bedankt voor de gezelligheid. We wensen jullie heel veel geluk en gezondheid en succes toe"
Familie Boiten (juli 2021)
“Wij zijn zeer gastvrij door jullie ontvangen met flesjes wijn in de koelkast en een elektrisch kacheltje tegen de kou.
DIt is de mooiste glampingtent waar wij gebruik van hebben mogen maken met fijne bedden, een luxe ruime badkamer en een keuken voorzien van een goede inductie kookplaat, koffiezet apparaat (Nescafe Dolce Gusto) en mooie pannenset.
De kinderen hebben, ondanks het slechte weer een goede vakantie gehad mede dankzij de schuur met computerspellen en de trampoline . "
"Thank you we had a wonderful time and great memories. We wish you succes on your new adventure and hope to return again."
Tijmen & Min + 2k; (mei 2021)
“Bedankt voor de heerlijke vakantie in jullie glampingtent Tulp! We hebben genoten van de mooie omgeving van de duinen en het strand. Van de lekkere ijsjes van ijssalon Verdonk. Het zwemmen in de Waterakkers en de frietjes van de Patatoloog:-). En de kinderen hebben zich goed kunnen vermaken hier met de "buurkindjes" van tent Lelie! Wat fijn dat jullie ons een welkom gevoel gaven met kleine dingen, zoals zelfgemaakte jam! Donald Duckjes voor de kids. En een goede tuinstoel omdat ik net door mijn rug was gegaan. De week is voorbij gevlogen en we gaan nu weer naar huis. Succes en plezier met jullie "Glamping avontuur" ; dat gaat vast goed komen!
Familie "hagelslag" (augustus ULi 2021)

Video Testimonial

een stukje uit het filmpje op YouTube

Diewertje & Martijn de Kort

Leuk stel uit Eindhoven

Contact