Leuke steden in de buurt van Glamping Heemskerkerduin?

Steden in de buurt

Kom tot rust aan de kust door ook naar de stad te gaan; ga voor Glamping Heemskerk!

Gasten van Glamping Heemskerkerduin kunnen genieten van al het aantrekkelijks dat de steden te bieden hebben. Met de intercity vanaf Station Castricum sta je binnen 45 minuten op de Dam in Amsterdam, het plein van onze Hoofdstad.

Ga je liever naar Haarlem of Alkmaar? Met de auto maar ook met het openbaar vervoer is dat goed te doen.
Voor alle steden geldt; Maak een stadwandeling, shop till you drop, bezoek een verrassend museum, gaat uit eten en verwen jezelf in een mooi restaurant of snuif de geur van de markt op zoals die in de Jordaan in Amsterdam.
Links naar leuke plekjes en onze favorieten

1. De Jordaan | I amsterdam en specifiek Cafe Hegeraad met direct daaraan gelegen de markt;

2. Bioscoop the Movies; dit is de de oudste nog functionerende bioscoop in Amsterdam met een geheel eigen sfeer en menukaart;
3. De Jopen brouwerij in de Jopenkerk in Haarlem. Het ligt een beetje aan de zijkant van Haarlem maar in de omgeving van de Jopenkerk zit ook verschillende restaurant waaronder een lekker Sushi restaurant;
4. Indonesisch Restaurant Kantjil de Tijger welke uitstekend te bereiken is met de tramlijnen 1, 2 en 5 vanaf het CS Amsterdam.
 
Algemene sites en filmpjes over Haarlem, Alkmaar of Amsterdam 
Kijk ook naar één van onderstaande informatie links of filmpjes op YouTube:
Wat is er te beleven in Amsterdam;  8 TIPS voor een dagje AMSTERDAM | De Gids #11 – YouTube
Stedelijk museum Amsterdam ;  Stedelijk Museum Altijd wat te doen.
Virtuele stadswandeling VVV Haarlem met stadsgids Marius Bruijn – YouTube
Kaasmarkt Alkmaar – YouTube

Steden bruisen en sinds de beperkende maatregelen zijn afgeschaft zie je dat de steden weer tot leven zijn gekomen.  In Alkmaar is het gezellig winkelen en Alkmaar heeft natuurlijk de kaasmarkt. Haarlem heeft net als Alkmaar een schaatsbaan maar ook een leuke en goede website Welkom in Haarlem | Visit Haarlem waar je lekker kunt neuzen.

Contact